Frekvensmedicin

Kristallhealing

FTG

Chakrabalansering

FTG

Kristallhealing är en metod där jag healar med hjälp av energierna i kristaller. Alla mineraler har en energi som vibrerar på olika frekvenser och kan därför användas som verktyg för att påverka energiströmmar och energicentrum i kroppen och auran.

Det är en lugn och avslappnande behandlingsform med lite beröring.

Tid: 45 min
Pris: 650 kr
Utövare: Tommie Johansson

Chakra-balansring är en behandling där jag använder en kombination av healing och kristaller för att hjälpa din kropp att balansera sina chakran. Precis som allt annat så vibrerar våra chakran i olika frekvenser, liksom färger och kristaller.

En chakrabalansering kan hjälpa dig att harmonisera och göra dig mer närvarande i kropp och själ.

Tid: 30 min
Pris: 475 kr
Utövare: Tommie Johannson

Reiki healing

FTG

Stärk kroppens egen förmåga att läka och återställa sig. Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress, smärta och ångest, men är även effektiv i många andra sammanhang.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Många upplever denna behandling väldigt effektivt mot sömnproblem.

Man ligger avslappnat på en massagebänk med kläderna på.

Tid: 55 min
Pris: 700 kr
Utövare: Tommie Johannson

NAT

FTG

NAT balanserar och stärker nervsystemet. Man arbetar bl a vid området Locus coeruleus (LC), kroppens centrala växlingsstation där 1000 olika nervbanor passerar, och det är som att öppna dörren (en inkörsport) till hjärnan. Locus coeruleus är en kärna i hjärnstammen som fungerar som hjärnans pacemaker och som styr viktiga funktioner kring bland annat:

- vakenhet och sömnrytm

- uppmärksamhet och minne

- smärtupplevelser

- stress

- beteendemässig flexibilitet och impulskontroll

Syftet med NAT är att helt väcka och återställa full kapacitet i LC vid basen av hjärnan och på så sätt skapa en miljö som underlättar bästa möjliga hälsa, läkning och kroppsfunktion.

Ljusterapi

FTG

Ljusterapi är en vetenskapligt bevisad terapiform där man använder sig av speciella ljuslampor som lyser med hela spektrumets våglängder av ljus. Det används främst för bättre sömn samt att motverka höst- och vinterdepressioner, trötthet och humörsvängningar.

Tid: 30 min
Pris: 40 kr (om du köper fika eller mat sitter du gratis i vårt ljusrum)

Tid: 25 min
Pris: 780 kr
Utövare: Sandra Hallgren

Inkashamansk energimedicin

Healing med inkashamanens tekniker.

Tid: 120 min
Pris: 900 kr
Utövare: Helena Danielsson

Zonterapi

Helhetsbehandling i integrativ zonterapi (på fötterna), en hjälp till självhjälp för kroppen att läka och komma i balans.

Tid: 55 min
Pris: 800 kr
Utövare: Lena Raaby

Kontakt

Öppettider

Sociala medier

Måndag - Tisdag
11:00 - 18:00
Onsdag - Fredag
11:00 - 20:00
Lördag - Söndag
11:00 - 16:00