Hälsocenter, café & en unik mötesplats

Antistress med ansiktsbehandling

FTG

Först får du en lugnande ryggmassage med olja och eteriskaoljor i 25 minuter. Sedan följs den upp med en ansiktsbehandling med Flowers produkter, ett ekologiskt och veganskt hudvårdsmärke som tillverkas i Sverige. Under tiden ansiktsmasken verkar, får du en avslappnande massage av händer och fötter. Den avslutas med massage av ansikte och skalp.

 

Tid: 55min
Pris: 750kr

Utförs av: Lisa Boström

Hudvårdsrådgivning

Terapeuten analyserar din hud, ser vad den uttrycker, ställer kompletterande frågor om din hudvård och om kost utifrån vad du vill uppnå.

Jag tillämpar en holistisk samtalsform, vi ser till sinne, kropp och yttre omständigheter som påverkar din hud och ditt mående.

Du får kost- och produkt rekommendationer för just din hud och ditt mående.

 

Passar, dig med hudproblem eller för dig som vill veta hur du bäst tar hand om din hud.

 

Tid: 45min
Pris: 495kr

Utförs av: Bitte Gärde Vide

Balans

En avslappnande ansiktsbehandling. Med rengöring, peeling. Massage av nacke, axlar och ansikte.  Den här behandlingen passar dig som går flera gånger som kurbehandling eller som prova på behandling. Alltid ekologiska produkter. Produkterna special anpassas efter din hud.

 

Tid: 25min
Pris: 495kr

Utförs av: Bitte Gärde Vide

Sensitive ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling för dig med känslig hy.  I denna behandling anpassar jag produkter och massage teknik så att den passar dig med känslig hud. Mild rengöring, lugnande ansiktsmask och lymfmassage.

 

Tid: 45min
Pris: 695kr

Utförs av: Bitte Gärde Vide

Ekologisk djuprengörande ansiktsbehandling

Den klassiska ansiktsbehandlingen på ett nytt skonsamt sätt! Rengöring, peeling. Huden öppnas upp med hjälp av ånga och örtkompresser. Därefter en skonsam portömning med honungsmetoden. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask och avslutande produkter. Efter behandlingen känns huden len och mjuk och har fått en ökad fräschör och lyster.

 

Tid: 55min
Pris: 895kr

Utförs av: Bitte Gärde Vide

Ekologisk vitaliserande ansiktsbehandling

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage , hals och ansikte. Djup, rytmisk massage av bindväv, muskler och hud. Cirkulationen ökar. Sedan avslutas massagefasen med fjäderlätta lymfstrykningar så att cirkulationen lugnas, huden renas och vätska och svullnad försvinner. Huden blir klar fast och förnyad.

 

Tid: 1tim & 25min
Pris: 1095kr

Utförs av: Bitte Gärde Vide

Friskare hy 60 min - Djuprengörande

För dig som vill få en renare och friskare hy. Rengöring, peeling och porrengöring med ånga tillsammans med mask och vårdande produkter. Vi väljer det som passar dig bäst

 

Tid: 60min
Pris: 1095kr

Utförs av: Kicki Eriksson

After summer GLOW

Djurrengörande Ansiktsbehandling Tonår 45 min

Grundlig rengöring, AHA-peeling(ånga), fokus på portömning, mask och avslutande produkter

 

Tid: 45min
Pris: 550kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Fina Händer

Filning & formning av nageln, nagelbandsvård, peeling, oljekur, massage . Lack ingår ej ta med eget om du vill att vi lackar.

 

Tid: 60min
Pris: 799kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Fina Fötter (elevbehandling)

Fotbad, peeling, och massage för trötta fötter och underben. Mjukgörande och vårdane produkter får dina fötter att njuta. Ta med dig eget lack om du vill att vi lackar tånagrarna.

 

Tid: 45min
Pris: 799kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Fest eller vardagsmakeup

Vi hjälper dig att stråla lite extra till vardags eller på festen.

 

Tid: 45min
Pris: 550kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Fransfärgning

Dina ögon får starkare lyster när du färgar dina fransar.

 

Tid: 30min
Pris: 250kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Färgning av bryn och formning

Färgade bryn ramar in dina ögon fint.

 

Tid: 30min
Pris: 345kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Färgning av bryn och fransar

En fin kombination för att rama in ditt ansikte

 

Tid: 45min
Pris: 400kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Vaxning av hela eller halva ben

Peela dina ben 2 dagar innan bokad tid . Undvik hudlotion eller olja samma dag du ska på din behandling för bästa resultat. Du måste ha ca 0,5 cm strån för att vaxningen ska genomföras.

Hela ben innefattar även bikinilinje.

 

Tid: 30 eller 60min
Pris: 425-950kr

Utförs av: Kicki Eriksson

AHA-behandling

AHA-penslingen rengör huden på djupet och ökar hudens fuktnivå, elasticitet och lyster samtidigt som den behandlar olika hudproblem såsom oren hy, pigmentförändringar och linjer. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 6 gånger med 1-2 behandlingar/vecka. Du kan även välja att göra en enstaka behandling för att ge huden en extra boost och lyster. Väljer du att göra en kur startar vi första och sista behandlings tillfället med en djup ansiktes rengöring, peeling och ånga. Rådgör gärna med oss eller din hudterapeut vilket behandlingsupplägg som kan passa din hy.

Vår AHA-syra utvinns från ekologisk socker beta.

 

Tid: 45min
Pris: 595kr

Utförs av: Kicki Eriksson

Tibetan Facelift

En mjuk och avslappnande behandling som med både lätt beröring, mer djupgående massage, strykningar och akupressur löser spänningar i ansikte, hårbotten och hals. Därigenom ökar cirkulationen i hud, bindväv och muskler, och huden får ökad lyster och spänst och ett naturligt "facelift".

Behandlingen görs helst i en serie om fyra stycken med max tre veckors mellanrum, där de fyra delarna hänger samman men har olika fokus.

 

Tid: 55min
Pris: 490min

Utförs av: Christina Hägglund

Telefon: 063-779077   I   E-mail: info@ecocafeet.se   I   Adress: Storgatan 26 ÖSTERSUND